Woonkamer

Of het nu gaat om wand, vloer of plafond: Stucdesigners heeft voor u een passende oplossing. Moderne toepassingen van stuc leveren bijzondere resultaten en geven zowel bij nieuwbouw als renovatie een bijzondere flair aan uw woning.

Bent u gecharmeerd van interieurs met een Zuid-Europese uitstraling, dan is onze Italiaanse designstucco misschien iets voor u. Met deze stucco op basis van marmer en kalk maken we zowel stoere stijlvolle betonlooks als decoratieve meerkleurige wandafwerkingen in meer dan honderd verschillende kleuren.

Bijzonder is de stuctechniek waarbij het effect van een gladde, naadloze marmeren wand ontstaat.

Dat geldt ook voor onze verschillende muurverven, die door een speciale manier van aanbrengen iedere keer een unieke wand opleveren.

Stoere wanden met een metallic effect, chique accentwanden met een goudtint, of een subtiele schittering door het toepassen van offwhite verf met parelmoereffect: u zult versteld staan van het resultaat.

Houdt u meer van een klassieke uitstraling? Dan zijn onze gipsen koof- en perklijsten of ornamenten misschien iets voor u. In onze showroom vindt u een groot aantal voorbeelden van sierlijsten. U zult verrast zijn van de mogelijkheden, van klassiek tot modern.

Een nagenoeg gladde en ook sterke wandafwerking is mogelijk met Stucdesigners-micropleister. Deze vorm van micropleister is zo fijn, dat het lijkt op een gipsafwerking. Maar het heeft als voordeel dat het vele malen sterker is en daardoor minder gevoelig voor beschadigingen.

Ook in de woonkamer kan Beton Ciré Pro op wand en vloer worden toegepast. Het kleurenpallet biedt eindeloze mogelijkheden in een heel eigen stijl.

speciaal lichtobject

Metallics spachtel

Spachtel op kleur

Spatula Stuhhi

Woonkamer keukenvloer betoncirepro

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...