Wie zijn wij

 

Stucdesigners zijn;

Marco van Huizen, ervaren allround vakman met passie voor traditioneel én modern stucwerk

Sandra van Huizen, 1e contactpersoon voor de showroom en administratie.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken en materialen, volgen daarvoor cursussen en bijscholingen. Zo willen wij onze klanten steeds blijven verrassen met nieuwe mogelijkheden van het aloude materiaal stuc. En blijven we werken aan nieuwe oplossingen voor wand, vloer en plafond.

De passie voor ons vak blijkt ook uit onze manier van werken. Goed overleg met u als klant is voor ons vanzelfsprekend, net als een zorgvuldige omgang met uw huis en eigendommen. We werken zo schoon mogelijk en proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Sandra van Huizen is uw eerste contactpersoon bij Stucdesigners. Met haar kennis van alle mogelijkheden in stucwerk in combinatie met haar gevoel voor stijl en inrichting, is zij de spil in onze showroom. Zo krijgt u advies op maat!

Heeft u in onze showroom een keuze gemaakt voor materiaal en kleur, dan komen wij altijd bij U thuis langs. Niet alleen om een passende offerte te kunnen maken, maar vooral ook om te controleren of de door u gekozen materialen inderdaad toegepast kunnen worden. Wij kijken naar de ruimte, de ondergrond, naar alle factoren die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van het werk. Want we willen er zeker van zijn, dat we u de beste kwaliteit kunnen leveren!

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...