Voegloze badkamerwanden

Voegloze badkamerwanden zie je de laatste tijd steeds vaker verschijnen. Niet zo verwonderlijk wanneer je eens stil staat bij de voordelen ervan. Behalve een designlook om van te watertanden is het ook nog eens erg makkelijk schoon te maken. Maar er zijn meer voordelen. Stucdesigners vertelt u er graag meer over. Ontdek het ook op onze overzichtelijke website.

Al een tijd van plan om uw badkamer eens flink onderhanden wilt nemen? Wat dacht u bijvoorbeeld van een badkamer met voegloze badkamerwanden, helemaal in de stijl van uw dromen. De muren, de vloer, het bad, maar ook de afwerking maken wij helemaal naar wens. Hierbij zijn het vooral de details die het hem doen. Samen vertalen wij uw badkamerwensen naar uw eigen unieke badruimte.

Bekijk ons assortiment »

Voegloze badkamerwanden

Bent u die smerige verkleurde voegen helemaal zat? Altijd maar weer dat schrobben tussen de tegels is toch niet meer van deze tijd? Kies ook voor voegloze badkamerwanden. Kies voor Team Marco van Huizen uit Oldenzaal. Al was het alleen maar vanwege de:

  • Vijf jaar garantie consumentenvoorwaarden stucadoorsbedrijven en het betrouwbare NOA keurmerk

Team Marco van Huizen heeft service, kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij zijn het adres als het om voegloze badkamerwanden gaat. Neem dan ook gerust contact met ons op wanneer u een vraag hebt. Of kom eens langs en bekijk met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is. In onze prachtige showroom aan de Eekboerstraat 32 hal 2 kunt u het allemaal bewonderen. U bent van harte welkom.

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...