Tadelakt

Tadelakt is een op natuurkalk gebaseerde glanspleister en is met zijn waterdichte en hygiënische eigenschappen uitermate geschikt voor verwerking in badkamers en keukens. Team Marco van Huizen van betoncirepro.nu is de specialist als het gaat om het gekwalificeerd verwerken van tadelakt. Op onze website vertellen wij u graag meer over onze unieke maatwerk producten en diensten.

Bekijk ons assortiment »

Tadelakt

Voor liefhebbers van authentieke, natuurlijk ogende muren met een warme uitstraling is Marokkaans Tadelakt echt iets bijzonders. Om een indruk te krijgen van welke uitvoeringen zoal mogelijk zijn, zou u eigenlijk naar onze prachtige showroom in Oldenzaal moeten komen. U zult zien hoe inspirerend dat is. Er is meer mogelijk dan u denkt. Het materiaal is niet alleen geschikt voor badkamerwanden. Een ligbad, een wastafel, wij draaien er onze hand niet voor om.

Tadelakt is een speciaal soort kalk uit Marrakesh in Marokko. De naam Tadelakt zelf is afgeleid van de bewerking van het materiaal. Een oude stukadoorstechniek uit Marokko, het polijsten ervan. Hierdoor krijgt het zijn diep glanzende “wolkige” crackelé uiterlijk. U zult versteld staan hoeveel pastelkleurvariaties er nog mogelijk zijn. Informeer er naar of blader eens door onze folder.

Wij hebben nog aandacht voor u als klant en realiseren al uw Tadelakt keuken en badkamerwensen. Service, kwaliteit en vakmanschap zijn bij ons erg belangrijk. Bij Team Marco van Huizen kunt u ervan op aan dat u een deskundig advies krijgt. Kom eens langs bij ons aan de Eekboerstraat 32 hal 2. U bent van harte welkom. Neem nu contact met ons op.

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...