Microbeton

Microbeton is sterk in opkomst als materiaal voor bijvoorbeeld badkamers en keukens. Zowel de unieke eigenschappen als de schoonheid van dit product maken het uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vloeren en wanden. Ontdek het ook bij betoncirepro.nu. Wij zijn het adres als het gaat om badkamers en keukens met micro beton. U zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Overtuig u zelf op onze website.

Steeds meer mensen kiezen voor microbeton in hun badkamer en keuken. Microbeton lijkt op gewoon beton maar is egaler van kleur. Microbeton is uniek van samenstelling en niet te vergelijken met andere betonsoorten. Dankzij het zeer gladde oppervlak van het materiaal is het zeer geschikt voor onder andere een vloer of aanrechtblad. Het beste kunt u gewoon even langs komen om het met eigen ogen te bekijken.

Bekijk ons assortiment »

Microbeton

Voor microbeton ga je natuurlijk naar betoncirepro.nu Tover uw badkamer of keuken om in een paradijsje dat zijn weerga niet kent. En dat alles met vijf jaar garantie volgens de consumenten voorwaarden voor stucadoorsbedrijven. Download hier onze brochure. Maar team Marco van Huizen heeft meer in huis. Wij bieden met recht een totaalpakket. Wat dacht u van:

  • Aanleg van elektra
  • De gehele installatie
  • Schilderwerk, etc

Wilt u eerst eens rondkijken in onze prachtige showroom? Er staan diverse ontwerpen voor u klaar. Maak een vrijblijvende afspraak met ons of kom gewoon langs aan de Oldenzaalsestraat 102 in Losser. U bent van harte welkom. Misschien hebt u nog een vraag? Neem dan nu contact met ons op; wij adviseren u graag en vertellen u alles over onze unieke microbeton toepassingen. Het bezichtigen van onze showroom kan op afspraak 06-10012980 Dinsdag t/m Zaterdag bij aanwezigheid

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...