Marokkaanse badkamer

Marokkaanse badkamers zijn sterk in opkomst. Is het niet vanwege de prachtige aanblik van zo’n badkamer dan is het wel om zijn warme uitstraling. Wanneer u net even iets anders wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Blader eens door onze overzichtelijke website en ontdek ook wat team Marco van Huizen voor uw badkamer betekenen kan.

Kies ook voor een Marokkaanse badkamer. Een bad of douche is niet langer meer een must, maar iets waar u naar uit kijkt. Wij toveren uw badkamer om in een rustgevende sfeervolle badruimte. Quality time binnen bereik waar je graag wat tijd voor vrij maakt. Download hier onze brochure.Het is de moeite waard. Een badkamer in Marokkaanse stijl, dat is betaalbare luxe op en top.

Bekijk ons assortiment »

Marokkaanse badkamer

Voor het creëren van uw eigen Marokkaanse badkamer, maken wij onder andere gebruik van Tadelakt Format. Een verzameling vormen in een waterdichte glans-pleister op basis van natuurkalk. Een uitstekend alternatief voor zware betonnen badkamerproducten. Bovendien is het materiaal extreem isolerend, dus de warmte vloeit niet weg. Team Marco van Huizen maakt het mogelijk. Kies ook voor ons, al was het alleen al vanwege:

  • Vakkwaliteit met vijf jaar garantie en een NOA keurmerk
  • Teamwork met 12 jaar ervaring, kostbare vakkennis vergaart door intensieve samenwerking.

Wij zijn er van overtuigd dat u uw keuze wel kunt maken bij Stucdesigners als het om een Marokkaanse badkamer gaat. Mocht u desondanks eerst nog wat vragen hebben, neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden al uw vragen graag. Bezoek onze showroom eens aan de Eekboerstraat 32 hal 2. U bent van harte welkom na telefonische afspraak.

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...