Hal

Zelf behangen van uw trapgat is een vervelend werkje, dat elke paar jaar opnieuw moet gebeuren. Wandafwerkingen die vaak worden gebruikt in de woonkamer, zoals bijvoorbeeld designstucco, zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor uw hal, trapgat of overloop.

Door toepassing van dezelfde techniek en materialen in de verschillende woonruimtes krijgt uw huis een geheel eigen uitstraling in de stijl die bij u past. In onze showroom laten we tal van mogelijkheden zien en krijgt u advies op maat.

Uw gewone trap omtoveren tot een bijzondere blikvanger? De hardheid van Beton Ciré Pro maakt het mogelijk om betonnen trappen te voorzien van een uitermate slijtvaste en toch dunne laag in zo’n zestig verschillende kleuren. Met een bijpassende wand krijgt de hal een geheel eigen karakter, geheel aangepast aan uw wensen.

Heeft u geen betonnen maar een houten trap? Ook daarvoor is een slijtvaste stucoplossing beschikbaar. Met decoflakes, kunststof vlokken in een kunststof onderlaag ontstaat een op granito lijkend oppervlak dat niet alleen waterdicht, maar ook zeer hard is. De vele beschikbare kleuren zorgen voor een eindeloos aantal variatiemogelijkheden. Zo krijgt een eenvoudige trap een luxe uitstraling in elke kleur die u wilt.

 

flakes-trap

betoncire-trap

flakes-trap

flakes in elke kleurstelling leverbaar

 

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...