Buiten

Stucdesigners kan ook uw huis verfraaien én verbeteren met stucwerk. In Nederland wat minder vaak toegepast, maar in Duitsland veelvuldig te zien: het isoleren van de buitengevel met plaatwerk en een afwerking met een stuclaag. Dat kan als complete wandbekleding, maar ook met een decoratieve vakverdeling, die het huis een geheel eigen uitstraling geven. Dit stucwerk is specifiek bedoeld voor buitengebruik en blijft veel langer mooi dan bijvoorbeeld een verflaag.

Deze manier van duurzaam bouwen en isoleren wint inmiddels ook in Nederland populariteit, want het buitenom isoleren kost binnen geen ruimte, geeft tijdens de werkzaamheden binnen geen overlast en levert uiteindelijk toch het gewenste resultaat.

Waterdicht én hard: deze eigenschappen maken Beton Ciré Pro ook zeer geschikt voor toepassingen buiten. Een buitenkeuken bijvoorbeeld, of meubels op maat. Ook kan met Beton Ciré Pro een bijzonder terras naar uw eigen wensen worden aangelegd. De grote variatie in kleuren maken het mogelijk om bijna elke woon-droom in vervulling te laten gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...