Betonnen wastafel

Betonnen wastafels zijn populairder dan ooit. Steeds meer mensen vallen voor de strakke niet alledaagse uitstraling van waterdicht speciaal bewerkt beton. Team Marco van Huizen werkt onder andere met Beton Cire Pro. De hygiënische waterafstotende en schimmelwerende eigenschappen van dit product maakt het uitermate geschikt voor wastafels. Om van de strakke designlook nog maar te zwijgen. Betoncirepro.nu maakt het mogelijk. Blader rustig eens door onze website.

Een traditionele wastafel is na verloop van tijd nog wel eens krasgevoelig en wil nog wel eens verkleuren. Geen wonder dat steeds vaker gekozen wordt voor een betonnen wastafel. En daarvoor ga je natuurlijk naar betoncirepro.nu Bovendien vindt u op onze onderhoudspagina alles over het schoon maken en schoon houden van uw wastafel.

Bekijk ons assortiment »

Betonnen wastafel

Grijp nu uw kans en ga voor een betonnen wastafel naar onze website, waar u alle nodige informatie vindt. Een keuken met Beton Cire Pro, een overweldigende badkamer, een uniek toilet, het kan allemaal bij betoncirepro.nu. Voor een compleet beeld van wat er allemaal mogelijk is, nodigen wij u graag uit voor een bezoekje aan onze showroom. Neem nu contact met ons op.

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...