Betonnen aanrechtblad

Betonnen aanrechtbladen zijn populairder dan ooit. Steeds meer mensen vallen voor de strakke niet alledaagse uitstraling van waterdicht speciaal bewerkt beton. Team Marco van Huizen werkt onder andere met beton cire pro. De hygiënische waterafstotende en schimmelwerende eigenschappen van dit product maakt het uitermate geschikt voor keukenbladen. Om van de strakke designlook nog maar te zwijgen. Betoncirepro.nu maakt het mogelijk. Blader rustig eens door onze website.

Een traditioneel aanrechtblad is na verloop van tijd nog wel eens krasgevoelig en wil nog wel eens verkleuren. Geen wonder dat steeds vaker gekozen wordt voor een betonnen aanrechtblad. En daarvoor ga je natuurlijk naar betoncirepro.nu Bovendien vindt u op onze onderhoudspagina alles over het schoon maken en schoon houden van uw keukenblad. Nieuwsgierig geworden? Download hier onze brochure

Bekijk ons assortiment »

Betonnen aanrechtblad

Team Marco van Huizen staat voor maatwerk betonnen aanrechtbladen, maar ook voor projecten draaien wij onze hand niet om. De badkamer en keuken van nu zijn niet langer alleen maar functioneel. Het zijn rustgevende ruimtes waar je graag verblijft. Ontdek wat wij hierin voor u betekenen kunnen. Onze kracht?

  • Vakkundig teamwerk.
  • Vijf jaar garantie volgens consumenten voorwaarden stucadoorsbedrijven
  • Wij hebben het NOA keurmerk

Grijp nu uw kans en ga voor een betonnen aanrechtblad naar onze website, waar u alle nodige informatie vindt. Een keuken met Beton Cire Pro, een overweldigende badkamer, een uniek toilet, het kan allemaal bij betoncirepro.nu. Voor een compleet beeld van wat er allemaal mogelijk is, nodigen wij u graag uit voor een bezoekje aan onze showroom. Neem nu contact met ons op.

LET OP: Het betreft geen massief blad maar een onderliggende constructie van b.v. watervast verlijmd multiplex.

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...