Betonlook

Betonlook is de trend op badkamer en keukengebied. Niet in de laatste plaats omdat u op die manier een robuuste designlook creëert zonder dat u zicht zorgen hoeft te maken over bijvoorbeeld het gewicht of de kostprijs. Bij betoncirepro.nu is het mogelijk. Bekijk het allemaal op onze website en ontdek wat team Marco van Huizen voor u betekenen kan.

Hebt u een prachtig huis, maar een verouderde badkamer of keuken? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan betonlook. Een exclusieve uitstraling zonder de exclusieve prijs. Onze betonlookproducten worden gemaakt door vakmensen die weten wat ze doen. Uw klus is mij ons in goede handen. Download hier onze folder.

Bekijk ons assortiment »

Betonlook

Betonlook is zeker niet kil of koud maar kan juist heel warm aandoen. Het geeft een strak en ruimtelijk effect. Het wordt in meerdere lagen aangebracht waardoor het zijn eigen kenmerkende effect krijgt. Het resultaat is verbluffend! Wij leveren niet alleen betonlook, maar ook alle denkbare producten en diensten er om heen. Van een prachtig badmeubel tot en met een compleet nieuwe Marokkaanse badkamer. Betoncirepro.nu heeft alles in huis om uw woning die nieuwe, exclusieve looks te geven. Onze sterke punten? Wat dacht u van bijvoorbeeld:

  • Onze vakkrachten zijn ervaren, goed opgeleid en kunnen elke klus aan
  • Het NOA keurmerk en onze aantrekkelijke garantie geeft u extra zekerheid

Bent u ook gevallen voor de trend van nu, betonlook, of wilt u eerst nog even rondneuzen in onze showroom aan de Eekboerstraat 32 hal2 in Oldenzaal, wij helpen u graag verder. Kom eens langs voor een rondleiding, dan vertellen wij u graag wat er bij team Marco van Huizen allemaal mogelijk is. Mocht u toch eerst vragen hebben, neem dan nu contact met ons op. Wij zullen uw vragen graag beantwoorden en u deskundig advies geven.

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...