Beton cire

Beton cire is een oorspronkelijk uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De hygiënische waterafstotende en schimmelwerende eigenschappen maken dat het steeds vaker in keukens, woonkamers, buiten en in badkamers gebruikt wordt. Team Marco van Huizen van betoncirepro.nu is het adres als het om gekwalificeerd verwerken van beton cire gaat. U zult versteld staan wat er allemaal bij ons mogelijk is. Op onze website vertellen wij u er graag meer over.

Bekijk ons assortiment »

Beton cire

Beton cire is verkrijgbaar is een groot scala aan kleuren. Hierdoor is goed te gebruiken in bijna elke ruimte of object. Hierbij valt te denken aan toepassingen in uw keuken, badkamer, douche etc. Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van bijvoorbeeld uw toilet of uw schouw. Dit zeer sterke watervaste ‘cementstuc’ is met recht erg veelzijdig in gebruik.

Beton cire is een betonstuc en komt oorspronkelijk uit Frankrijk. De letterlijke vertaling van béton ciré is ‘met was ingewreven beton’. Vandaag de dag zijn er, afhankelijk van de toepassing, in plaats van was ook andere afwerkingen mogelijk. De steenachtige stuc heeft vanwege zijn unieke samenstelling bijna grenzenloze mogelijkheden. Kies voor beton cire van betoncirepro. Er zijn genoeg redenen te bedenken.

  • Altijd de laatste trends in het betere stucwerk
  • Uitgevoerd door ervaren goed opgeleide vakkrachten
  • Met uitgebreide garantie en keurmerk

Download hier onze folder. Bent u nog niet in onze showroom geweest? Grijp dan nu uw kans om onze exclusieve beton cire producten te bewonderen in het prachtige Oldenzaal! We zullen u graag verwelkomen en van deskundig advies voorzien. Bezoek ons eens. Team Marco van Huizen heet u van harte welkom. U vindt ons aan de Eekboerstraat 32 hal 2. Of hebt u eerst nog een vraag? Neem dan nu contact met ons op. Het bezichtigen van onze showroom kan op afspraak tel.06-10012980.

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...