Badkamerstucwerk

Badkamerstucwerk is helemaal van deze tijd. Met een schat aan ervaring en vakmanschap is betoncirepro.nu het adres voor al uw badkamer stucadoorwerk. Een prachtig designbad, een strakke gladde wand, wij draaien er onze hand niet voor om. Informeer eens wat er allemaal bij ons mogelijk is. U zult versteld staan. Ontdek het op onze website.

Bekijk ons assortiment »

Badkamerstucwerk

Mensen kiezen voor badkamerstucwerk om de meest uiteenlopende redenen. Soms is men uitgekeken op de bestaande badkamer, wil men opeens iets totaal anders of is de huidige badkamer gewoon echt aan vervanging toe. Bij Team Marco van Huizen is het allemaal mogelijk. Wij ontvangen u graag in onze ruim opgezette showroom, zodat u alvast wat ideeën en inspiratie op kunt doen.

Wat voor ons vooral belangrijk is, dat zijn uw wensen op het gebied van het badkamerstucwerk. Door met onze ervaring en vakmanschap goed te luisteren naar uw verhaal kunnen wij een en ander vertalen in de badkamer van uw dromen. Bekijk hier alvast onze brochure. Wilt u bijvoorbeeld een:

  • Strakke moderne badkamer
  • Marokkaanse badkamer
  • Of houdt u van luxe en design

Bij ons is het allemaal mogelijk. Informeer naar de verrassende prijzen. Het is de moeite waard.

Kom eens langs en bezoek onze showroom aan de Eekboerstraat 32, hal 2. U bent van harte welkom na telefonische afspraak. Hebt u nog vragen of kunnen wij u helpen met een goed advies? Neem dan nu contact met ons op.

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...