Badkamer zonder tegels

Badkamer zonder tegels. Misschien niet meteen voor de hand liggend, maar u zult versteld staan als u ziet hoe mooi een badkamer met gladde wanden kan zijn. En wat dacht u van het onderhoud. Nooit meer schrobben om vuile voegen schoon te maken. Team Marco van Huizen maakt het mogelijk. Ontdek het op onze website. Betoncirepro.nu.

Bekijk ons assortiment »

Badkamer zonder tegels

Een badkamer zonder tegels van Team Marco van Huizen dat is keer op keer genieten geblazen. Gun uzelf die luxe. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. En wanneer u de klus compleet wilt uitbesteden inclusief elektra, installatie, schilderwerk etc. Bij ons geen probleem. U hebt één aanspreekpunt en dus geen vervelende verrassingen of onduidelijke afspraken. Download hier onze folder.

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ook staan wij niet stil. Door scholing maken wij ons steeds de nieuwste technieken en materialen eigen. U haalt bij betoncirepro.nu dan ook letterlijk en figuurlijk kwaliteit in huis. Er is meer mogelijk dan u denkt wanneer het om een badkamer zonder tegels gaat. Wat dacht u van bijvoorbeeld:

  • Tadelakt Format
  • Beton Cire
  • Betonlook
  • Venetiaanse pleisters

Met vakbekwaamheid en 18 jaar ambachtelijke ervaring kunt u uw badkamer zonder tegels met een gerust hart aan ons over laten. Kom eens langs bij ons in Losser. In onze showroom aan de Oldenzaalsestraat 102 leiden wij u graag rond. Wanneer u naar aanleiding van uw bezoek aan onze website nog vragen hebt, dan kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Het bezichtigen van onze showroom kan op afspraak 06-10012980 Dinsdags t/m Zaterdag bij aanwezigheid, en liefst na telefonische afspraak

Geef uw interieur de uitstraling die u wenst met het betere stucwerk; de nieuwste trend ...